1. INTRODUCCIÓ

El present document (conjuntament amb tots els documents que s’hi esmenten) estableix les condicions per les quals es regeix l’ús d’aquesta pàgina web (www.costuretesdulce.com) i la compra de productes a la mateixa (en endavant, les “Condicions” ), qualsevol que sigui l’aplicatiu, mitjà digital, suport o dispositiu a través del qual es pugui accedir. Li preguem que llegeixi atentament les presents Condicions i la nostra Política de Privadesa i galetes ( “Política de Privadesa i galetes”) abans d’usar aquesta pàgina web.

A l’utilitzar aquesta pàgina web o fer una comanda a través de la mateixa vostè consent quedar vinculat per aquestes Condicions i per la nostra Política de Privadesa i galetes, pel que si no està vostè d’acord amb totes les Condicions i amb la Política de Privadesa i galetes, no ha d’usar aquesta pàgina web. Si té alguna pregunta relacionada amb les Condicions o la Política de Privadesa i galetes pot posar-se en contacte amb nosaltres a través de les nostres vies de contacte. El contracte podrà formalitzar-se, a elecció seva, en qualsevol dels idiomes en què les Condicions estan disponibles en aquesta pàgina web.

2. ELS NOSTRES DADES

La venda d’articles a través d’aquesta pàgina web és realitzada Costuretes Dulce C/ Doctor Fleming, 2 Mercat municipal, puesto 15 46760 Tavernes de la Valldigna (València).

3. LES SEVES DADES I LES SEVES VISITES A AQUESTA PÀGINA WEB

La informació o dades personals que ens faciliti sobre vostè seran tractades d’acord amb el que estableix la Política de Privadesa i Galetes. A el fer ús d’aquesta pàgina web vostè consent el tractament d’aquesta informació i dades i declara que tota la informació o dades que ens faciliti són veraces i es corresponen amb la realitat.

4. ÚS DEL NOSTRE LLOC WEB

A el fer ús d’aquesta pàgina web i realitzar comandes a través de la mateixa vostè es compromet a:I) Fer ús d’aquesta pàgina web únicament per realitzar consultes o comandes legalment vàlids.II) No realitzar cap comanda fals o fraudulent. Si raonablement es pogués considerar que s’ha fet una comanda d’aquesta índole estarem autoritzats a anul·lar-i informar les autoritats pertinents.III) Facilitar-seva adreça de correu electrònic, adreça postal i / o altres dades de contacte de forma veraç i exacta. Així mateix, consenteix que podrem fer ús d’aquesta informació per posar-nos en contacte amb vostè si cal (veure la nostra Política de Privacitat). Si no ens facilita vostè tota la informació que necessitem, no podrem cursar la seva comanda. A l’realitzar una comanda a través d’aquesta pàgina web, vostè declara ser major de 18 anys i tenir capacitat legal per a celebrar contractes.

5. DISPONIBILITAT DEL SERVEI

Els articles que s’ofereixen a través d’aquesta pàgina web estan únicament disponibles per al seu enviament a territori espanyol. Si desitja realitzar una comanda des d’un altre país a través d’aquest lloc web, per descomptat, pot fer-ho; però, tingui en compte les despeses d’enviament addicionals.

6. COM FER UNA COMANDA

Per realitzar una comanda, haurà de seguir el procediment de compra online i fer clic a “Realitzar la comanda”. Després d’això, rebrà un correu electrònic acusant el rebut de la seva comanda (la “Confirmació de Comanda”).

7. DISPONIBILITAT DELS PRODUCTES

Totes les comandes estan subjectes a la disponibilitat dels productes. Si es produïssin dificultats pel que fa a el subministrament de productes o si no queden articles en estoc, li reemborsarem qualsevol quantitat que pogués vostè haver abonat.

8. LLIURAMENT

Llevat que es hi hagi circumstàncies derivades de la personalització dels productes, o es produeixin circumstàncies imprevistes o extraordinàries, li enviarem la comanda consistent en els producte / s relacionats en cada Confirmació d’Enviament en el termini assenyalat a la pàgina web segons el mètode d’enviament seleccionat i, en tot cas, en el termini màxim de 30 dies a comptar de la data de la Confirmació de Comanda.Si per algun motiu no poguéssim complir amb la data de lliurament, l’informarem d’aquesta circumstància i li donarem l’opció de seguir endavant amb la compra establint una nova data de lliurament o bé anul·lar la comanda amb el reemborsament total de l’preu pagat.Tingueu en compte, en qualsevol cas, que no realitzem lliuraments a domicili els dissabtes ni els diumenges.Als efectes de les presents Condicions, s’entendrà que s’ha produït el “lliurament” o que la comanda ha estat “lliurat” en el moment en què vostè o un tercer indicat per vostè adquireixi la possessió material dels productes, el que es d’acreditar mitjançant la signatura de la recepció de la comanda a l’adreça de lliurament convinguda.

9. INCAPACITAT D’ENTREGA

En cas que transcorreguts 15 dies des que la seva comanda estigui disponible per al seu lliurament, la comanda no hagi estat lliurat per causa no imputable a nosaltres, entendrem que desitja desistir de l’contracte i el considerarem


Formes de pagament acceptades a la web: Transferència bancaria, contrareembolso i

Costuretes Dulce

C/ Doctor Fleming nº2

Mercat Municipal, puesto 15

46760 Tavernes de la Valldigna

(València)

Instagram